Over ons

Fysiotherapie Medisch Centrum Zeewolde heeft een team van 6 zeer ervaren fysiotherapeuten. Iedere fysiotherapeut is allround deskundig en elk lid heeft zich daarnaast binnen zijn/haar eigen interessegebied verder gespecialiseerd.

Sinds 1995 zijn wij binnen het Medisch Centrum aan het Krachtenveld 3-01 te Zeewolde (Flevoland) gevestigd.

In 2010 is de nevenvestiging geopend in het fitness centrum Body Plan Sport, gevestigd aan de Corridor 84, waar gebruik gemaakt wordt van de  meest moderne fitness en revalidatie apparatuur.

In het Medisch Centrum kunt u ook terecht voor de volgende huisartsenpraktijken: M.M. Knies; L.J. Mulder; Huisartsenpraktijk Wolderwijd; Huisartsenpraktijk Terra Nova en apotheek Benu. Wij hebben een goede samenwerking met de huisartsen.

Daarnaast wordt ook samengewerkt met specialisten uit ziekenhuis St.Jansdal en andere ziekenhuizen in de regio. Hierdoor is het mogelijk tot snelle en efficiënte multidisciplinaire samenwerking te komen. U kunt bij ons rekenen op zorg van hoge kwaliteit waarvoor u zeer snel terecht kunt.

Fysiotherapie Medisch Centrum in Zeewolde

Andert van Steenoven (praktijkhouder)

Als gespecialiseerd master manueel therapeut onderzoekt Andert de oorzaak van complexe klachten eventueel aangevuld met echo onderzoek. Hij zoekt voor u naar de beste oplossing.

Andert is trots om praktijkhouder te zijn van Fysiotherapie Medisch Centrum en dependance Body Plan Sport. Het team is hecht en streeft ernaar om de kwaliteit doorgaans te verbeteren.

Fysiotherapie Medisch Centrum in Zeewolde

Juliëtte Slingerland

Juliëtte is sinds 2006 fysiotherapeut in het Medisch Centrum in Zeewolde.

U kunt bij haar terecht voor algemene klachten. Haar specialisatie is het behandelen van arbeidsgerelateerde klachten. Buiten dat verricht ze ook regelmatig medical taping behandelingen. Waar nodig vult ze haar onderzoek aan met het maken van echo's.

bekkenfysiotherapie

Annouk Broekhuis- Bottelier

Annouk werkt sinds 2012 als master bekkenfysiotherapeut. Daarnaast is zij zwangerfit docent. Zij werkt hierbij nauw samen met urologen, gynaecologen, gastro-enterologen, seksuologen, kinderartsen, kinderpsychologen en de huisartsen in Zeewolde. Annouk werkt op woensdag in het Medisch Centrum en op andere dagen kan er een afspraak worden gemaakt op Gildenveld 58. 

Fysiotherapie Medisch Zeewolde

Karin van de Kamp

In 2011 heeft Karin de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht afgerond.

U kunt bij Karin terecht voor algemene klachten. Zij heeft zich ook gespecialiseerd in schouderklachten en ook voor medical taping, hydrotherapie en echografie kunt u bij haar terecht.

Fysiotherapie

Nick Veldhuyzen

Nick is werkzaam bij fysiotherapie Medisch Centrum sinds 2017 en is gespecialiseerd in de revalidatie van heup en knie, voor en na de operatie, in samenwerking met het St. Jansdal. Hij is samen met Alexandra verantwoordelijk voor de orthopedische revalidatie die uitgevoerd wordt in onze dependance Body Plan Sport.

Tevens doet Nick de sportmedische begeleiding van de Voetbal Vereniging van Zeewolde. Iedere dinsdagavond van 18.30 - 20.00 uur verzorgt hij het inloopspreekuur in de medische ruimte van V.V. Zeewolde.

 

Fysiotherapie

Alexandra van den Berg

Alexandra is bij ons werkzaam vanaf 2014 en is gespecialiseerd in de revalidatie van heup en knie, voor en na de operatie, in samenwerking met het St. Jansdal ziekenhuis.

Zij is samen met Nick verantwoordelijk voor de orthopedische revalidatie die uitgevoerd wordt in onze dependance Body Plan Sport.                   

Daarnaast is zij ook gespecialiseerd in dry needling.

Fysiotherapie Zeewolde

Jacqueline van ‘t Loo

Jacqueline is de office manager van de praktijk. Als eerste aanspreekpunt weet zij precies hoe ze u verder kan helpen. Een afspraak is snel gemaakt omdat ze de agenda beheert van alle therapeuten op de hoofdlocatie en de dependance. Jacqueline kan u alles uitleggen over uw zorgverzekering zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Fysiotherapie zeewolde centrum

Alice van Steenoven-Hogenbirk

Alice is verantwoordelijk voor de financiële administratie van de praktijk. Zij houdt zich onder andere bezig met de boekhouding en het financieel beleid. Daarnaast heeft zij een ondersteunende functie ten aanzien van het office management.