Overzicht van onze tarieven

U heeft geen verwijzing nodig om naar de fysiotherapeut te gaan. Tegenwoordig kunt u rechtstreeks een afspraak makenFysiotherapie Medisch Centrum Zeewolde heeft met alle zorgverzekeraars een contract. Omdat fysiotherapie in de meeste gevallen wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering, gaat het niet af van uw eigen risico. Wij declareren rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar, dus de declaratie hoeft niet eerst te worden betaald en teruggevraagd bij de zorgverzekeraar.

Hoeveel behandelingen krijgt u vergoed?

Het aantal, dat u per jaar vergoed krijgt, is afhankelijk van de aanvullende verzekering. Bij elke aanvullende polis kan dat weer anders zijn. Wij informeren u graag over de vergoedingen. Hiervoor hebben wij speciale software zodat direct inzichtelijk kan worden gemaakt, hoeveel behandelingen u vergoed krijgt. Als u niet aanvullend bent verzekerd dan hanteren wij de prijzen zoals in het overzicht staat vermeld. Hiervoor ontvangt u dan een nota.

Uw basisverzekering vergoedt ook

In enkele gevallen wordt er ook vergoed uit de basisverzekering. Als u een operatie heeft ondergaan worden de eerste 20 behandelingen vergoed uit de aanvullende verzekering en daarna wordt er vergoed uit de basisverzekering. U heeft dan wel een verwijzing nodig van de specialist. Uiteraard lichten wij u volledig in over de vergoedingen. Bel 036 - 522 67 20 als u hier vragen over heeft.