Bel ons: 036-522 6720

Verbeteren van uw gezondheid met de fysiotherapeut.

Trainen onder begeleiding omdat u ondanks een klacht of blessure toch wilt kunnen sporten.
Een andere reden kan zijn dat u wilt werken aan een gezonde leefstijl om gewicht te verliezen; om de bloeddruk te verminderen en omdat u gezonder wilt leven.

Trainen onder begeleiding 

Medisch fitness houdt in dat u samen met ons een passend schema maakt om fit te worden en te blijven en dit schema, in kleine groepjes, onder toezicht zelfstandig uitvoert. De modernste krachttrainingsapparatuur staat hiervoor ter beschikking. 

Leefstijlprogramma

Soms is een behandeling van lichamelijke klachten niet genoeg. Bent u bijvoorbeeld te zwaar en werkt dat het herstel tegen? Dan volgt u bij Fysiotherapie Medisch Centrum een uitgebalanceerd leefstijlprogramma of de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI). In samenwerking met een diëtist en ergotherapeut helpen wij u met afvallen door een gezondere leefstijl aan te leren. Dit heeft niet alleen betrekking op voeding. Meer bewegen heeft ook een zeer positief effect op uw gewicht, maar zeker ook op uw welbevinden. Wij werken samen met Lisette van Voorthuizen (diëtiste) en Greke Hulstein (ergotherapeut).

Health Check

Met een gezonde leefstijl vermindert u de kans op het krijgen van chronische aandoeningen, zoals diabetes en hart- en vaatziekten. Een Health Check geeft een goede indicatie van uw gezondheid. De testresultaten worden met u besproken en u krijgt een leefstijl advies.

Word weer fit en gezond. Neem contact op met onze praktijk voor meer informatie.