Bel ons: 036-522 6720

Verschillende vormen van revalidatie in Zeewolde

Bij Fysio MC Waterland kunt u terecht voor verschillende vormen van revalidatie. Op deze pagina vindt u meer informatie over de revalidatie behandelingen van FysioTopics . Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of maak direct een afspraak voor een intakegesprek.

Knierevalidatie na operatie

Uw knie weer volledig functioneel en pijnvrij krijgen na een operatie vergt een professionele behandeling. Onder begeleiding van de fysiotherapeut werkt u één tot meerdere keren per week aan het herstel van uw knie. In het begin wordt u individueel begeleid, maar uiteindelijk gaat u met verschillende andere patiënten tegelijk aan de slag. Maar ook dan volgt u uw eigen programma; dat is immers persoonlijk afgestemd. Naarmate u langer bezig bent merkt u dat u steeds hogere eisen aan uw lichaam kunt stellen. Die ervaring stimuleert en motiveert u om naar volledig herstel toe te werken.

Heuprevalidatie na operatie

In Nederland worden steeds meer nieuwe heupoperaties uitgevoerd. Omdat het eindresultaat van een dergelijke operatie voor een belangrijk deel wordt bepaald door het behandelproces, is er behoefte aan goede programma’s. Fysio MC Waterland beschikt over de juiste accommodatie om u te kunnen begeleiden bij het herstel. Met behulp van speciale test- en meetinstrumenten brengen wij de effecten van uw behandeling in kaart. Onze behandelaars zijn geschoold en kunnen bogen op een jarenlange ervaring. Uw revalidatieproces is bij ons in goede handen.

Schouderrevalidatie na operatie

Wij maken gebruik van het behandelprogramma van schoudernetwerk NL. Wij krijgen een duidelijk inzicht in de functie van de schouder en de herstelmogelijkheden.

U heeft er wel wat doorzettingsvermogen voor nodig. Het resultaat is – in de meeste gevallen – een volledig herstel van uw schouder.
Bij onvoldoende herstel van de schouderpijn wordt een orthopedisch chirurg geraadpleegd.

Knie- en heupartrose

Bij Fysio MC Waterland zijn er meerdere therapeuten gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van knie -en heupklachten. Wilt u te weten komen of er sprake is van artrose? De therapeut test op een deskundige manier de functie van knie of heup. Zelfs als er sprake is van artrose, kan er behandeld worden met als gevolg afname van pijn en verbetering van functie. Oefenen helpt!

Vragen over ons revalidatieplan? Neem contact op met onze praktijk.