Bel ons: 036-522 6720

Sportverzorging en hersteltraining in Zeewolde

Sportblessures komen helaas veel voor. Bij ons kunt u snel terecht voor een behandeling. Sport specifieke hersteltraining is een goede aanvulling om terug op niveau te komen. 

Trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut

Door te trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut voorkomt u dat u te veel of verkeerd traint. Zeker wanneer een sporter terugkomt van een blessure of bij de start van een nieuw seizoen. Onze ervaren fysiotherapeuten leiden uw trainingsintensiteit in goede banen. Dit kan op individuele basis of met uw team. Wij meten, testen en onderzoeken, nemen trainingsschema’s onder de loep en masseren. Hiermee blijft u fit om te kunnen blijven doen wat u het liefste doet, want sport is toch het leukste wat er is!

Inloopspreekuur bij voetbalvereniging Zeewolde

Voor alle leden van VV Zeewolde is er een gratis inloopspreekuur voor advies en beoordeling van sportblessures. Het inloopspreekuur vindt plaats, op dinsdag en donderdag, in de medische ruimte van de voetbalvereniging van 18.30 uur – 19.30 uur.

Het eerste van voetbalvereniging Zeewolde

Naast ons inloopspreekuur bij VV Zeewolde wordt er door de fysiotherapeuten Daan Winters en Dion Barends het eerste van VV Zeewolde ondersteunt, ook weer voor het aankomende seizoen 2024-2025. De therapeuten zorgen voor de ondersteuning tijdens de trainingen op de dinsdag en donderdag. Op de zaterdag ondersteunt Daan altijd het eerste bij de wedstrijden.

Professionele sportverzorging nodig voor u of uw team?