Bel ons: 036-522 6720

Sportverzorging en hersteltraining in Zeewolde

Sportblessures komen helaas veel voor. Bij ons kunt u snel terecht voor een behandeling. Sport specifieke hersteltraining is een goede aanvulling om terug op niveau te komen. Speciale tape technieken worden gebruikt zodat het gewricht of de spieren alweer snel kunnen worden belast.

Trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut

Door te trainen onder begeleiding van een fysiotherapeut voorkomt u dat u te veel of verkeerd traint. Zeker wanneer een sporter terugkomt van een blessure of bij de start van een nieuw seizoen. Onze ervaren fysiotherapeuten leiden uw trainingsintensiteit in goede banen. Dit kan op individuele basis of met uw team. Wij meten, testen en onderzoeken, nemen trainingsschema’s onder de loep en masseren. Hiermee blijft u fit om te kunnen blijven doen wat u het liefste doet, want sport is toch het leukste wat er is!

Inloopspreekuur bij voetbalvereniging Zeewolde

Voor alle leden van VV Zeewolde is er een gratis inloopspreekuur
voor advies en beoordeling van sportblessures. Het inloopspreekuur vindt plaats in de medische ruimte van de voetbalvereniging van 18.30 uur – 19.30 uur.

Hersteltraining bij voetbalvereniging Zeewolde

Spelers die terugkomen van een blessure maar nog niet mee kunnen doen met de training of de wedstrijd, kunnen onder begeleiding van de fysiotherapeut hersteltraining krijgen zodat ze weer fit bij
de groep kunnen aansluiten.

Professionele sportverzorging nodig voor u of uw team?